Laster Hendelser

Event Navigation

Bildevignett med foto av Solbjørg Tveiten og teksten "Syng folkesang!"

« All Events

Dagskurs i folkesang

22. november 2014, 12:00 - 15:00

Organized by:

Lær julesanger av Solbjørg Tveiten, en av Innlandets mest profilerte folkesangere.

Solbjørg er en av Innlandets mest markerte folkesangere. Hun har en solid CV med utdannelse fra Ole Bull Akademiet, Norges Musikkhøgskole og mastergrad i tradisjonskunst fra Høgskolen i Telemark. Hedmarkspublikummet kjenner henne godt fra blant annet gruppa Julestemmer, som også skal på turnè igjen før jul.

Solbjørg Tveiten fra Tørvikbygd i Hardanger vikarierer for Camilla Granlien på dette kurset. Hun kommer til å jobbe med både julesanger, seremoniell musikk og fest og moro.

OM SYNG FOLKESANG!
Dagskurs der du får møte Hedmarks beste folkesangere og lære av deres repertoar. For sangglade på alle nivåer. Høstens lærere byr på sanger for de fleste anledninger, og gjør deg kjent med den rike sangarven fra vår egen region. Sangene overleveres muntlig til deg uansett hva slags nivå du befinner deg på. Alt fra drikkeviser og artige småstubber til kjærlighetsviser, bånsuller og salmetoner har de ulike lærerne på repertoaret. Ingen påmelding nødvendig.

Syng folkesang! er et samarbeid mellom Musikk i Hedmark og Hedmark Folkemusikklag. Det arrangeres 3-4 kurs i halvåret. Kursene er enkeltstående, og det er fullt mulig å delta på kun et. Det kreves ingen forkunnskaper utenom sangglede og -interesse.

Pris pr kurs: kr. 200,-/100,-

Kontakt: Musikk i Hedmark, v/ Camilla Granlien (922 51 280), post@musikkihedmark.no.