Laster Hendelser

Event Navigation

« All Events

Økte med 3000

9. juni 2016, 08:00 - 1. mai 2017, 17:00

Organized by:

Musikk i Hedmark gjennomførte 28 produksjoner fordelt på 130 arrangementer for 11 043 publikummere i 2015. Dette er 13 flere produksjoner og 17 flere arrangementer enn året før. Antall publikummere økte med ca. 3000.
Les årsmeldingen >

I samarbeid med Teater Innlandet besøkte Musikk i Hedmark både Hedmark, Oppland og Oslo (Chat Noir) med forestillingen Willie Nelson kjente mor mi. Mindre produksjoner var Rhapsody in Blue, et samarbeid med janitsjar-miljøet, Natur og Musikk med Vebjørn Anvik og jubileumskonserter for hedmarkskomponistene Pauline Hall og Sverre Bergh.

På tampen av året gjennomførte Musikk i Hedmark to juleturneer i hele fylket: Julestemmer og Kari Kongsdatter på Juleball. I tillegg arrangerte Musikk i Hedmark produksjoner innen Den Kulturelle Skolesekken og Den Kulturelle Spaserstokken i samarbeid med kommunene. Sangkurset «Syng Folkesang!» ble holdt i alle regioner i samarbeid med Hedmark Folkemusikklag.

Også i 2015 hadde MiH utleie av sine fast ansatte musikere. Både til konsertarrangører, kommuner og musikkinstitusjoner i regionen, som blant annet Festspillene i Elverum. Det ble brukt mye ressurser på markedsføring og bevisstgjøring av Østerdalsmusikk med to radioprogram og opptak til NRK Folkemusikktimen, utgivelse av dobbelt LP i september, konsert og plateslipp på Nasjonalbiblioteket, samt nominering til Spellemannsprisen i kategorien folkemusikk/tradisjonsmusikk.

Last ned årsmeldingen >